Hotstone massage

Hvis du skal forkæle dig selv – eller har mange massive muskelinfiltrationer, så er massage med varme/kølige sten svaret!

Total afslappelse

​Ved denne type massage vil du opleve total afslappelse, mens infiltrationerne bliver løsnet på en effektiv måde. De varme sten gør, at man kan komme ned i dybden på en yderst behagelig måde, og samtidig øger de blodgennemstrømningen. Dette gør, at affaldsstoffer fjernes effektivt, og at infiltrationen løsnes.


De kolde sten bruges til at lindre smerter, betændelsestilstande mv. Stenenes kølighed får også blodet til at trække sig ind i kroppens organer – den øgede blodgennemstrømning her gør, at organerne også får renset ud af affaldsstoffer. Massagen kan naturligvis også nydes blot som velvære.​

Massagen har en virkningstid på ca. 72 timer efter endt massage – dette er effekten af hot/cold stones. Her i klinikken kan du vælge en helkropsmassage med hot/cold stones eller du kan vælge en time med fokus på fx ben eller ryg.

Få den rette  behandling

Har du længe ledt efter alternative behandlinger? Så er du kommet til det rette sted. Udfyld formularen, og lad os se om jeg kan hjælpe dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i nedenstående formular og bliv opdateret på de seneste nyheder.

Åbningstider:

Mandag:

kl. 08:45-17:00

Tirsdag:

kl. 08:45-17:00

Onsdag:

kl. 08:45-17:00

Torsdag:

kl. 08:45-17:00

Fredag:

kl. 08:45-17:00

Lørdag:

Lukket​

Søndag:

Lukket​

Klinik Unicorn v/Arielle Askildsen
Balstrupvej 107C
4100 Ringsted