Dyretelepati / healing

Dyretelepati kan hjælpe dig til en bedre forståelse af dit dyr. Har du prøvet at løse en problemstilling med dit dyr på alle andre tænkelige måder uden held – så prøv dyrekommunikation hos mig.

Jeg er født med mine evner til at kommunikere med dyr og har udviklet dem løbende. Dyr er ligefremme i deres kommunikation så hos mig får du beskeder uden filter. Det er ikke altid hvad man ønsker at høre men hvad dit dyr finder relevant. Måske ønsker dit dyr at du gør nogle andre ting, måske er det healing, måske er det både dig og dit dyr som skal have behandling sammen.

Healing af dit dyr foregår på dyrets præmisser. Dit dyr fortæller mig hvornår det er nok og hvad der skal til. Dybest set er healing genoptankning af livsenergi. Healingen kan både give ro men også energi alt efter hvad dit dyr har behov for. Dyr reagerer ikke ens på healing.​

Fordele ved dyretelepati kan f.eks. være

  • Dit dyr i balance
  • Større samhørighed med dit dyr
  • Større forståelse af dit dyr
  • Ro til både dig og dit dyr
  • Bedre samarbejde mellem dig og din hest/hund

Jeg kommer gerne ud til dig og dit dyr. Sessionen koster 650 kr. Ved kørsel over 30 minutter påregnes 150 kr pr påbegyndt time udover de 4 kr pr kørt km.

Kontakt mig gerne og få et fast tilbud​

Få den rette  behandling

Har du længe ledt efter alternative behandlinger? Så er du kommet til det rette sted. Udfyld formularen, og lad os se om jeg kan hjælpe dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i nedenstående formular og bliv opdateret på de seneste nyheder.

Åbningstider:

Mandag:

kl. 08:45-17:00

Tirsdag:

kl. 08:45-17:00

Onsdag:

kl. 08:45-17:00

Torsdag:

kl. 08:45-17:00

Fredag:

kl. 08:45-17:00

Lørdag:

Lukket​

Søndag:

Lukket​

Klinik Unicorn v/Arielle Askildsen
Balstrupvej 107C
4100 Ringsted