Hvem er jeg?

Jeg hedder Arielle - født i 1974. Mine evner som clairvoyant er medfødt og jeg har arbejdet med clairvoyance siden jeg var i tyverne.

I starten af tyverne ønskede jeg at finde mit ståsted i den alternative verden, hvilket bragte mig ud på en lang rejse - som endnu ikke er slut, da jeg bliver ved med at opdage nye spændende områder som skal undersøges.

På min vej har jeg lært lidt om astrologi, urter, kinesiologi, fysiurgisk massage, shamanisme, numerologi, healing samt sten og krystaller. 

En del af dette arbejder seriøst med i dag og nyt er kommet til. Hypnosen fik min interesse, da en af mine gode klienter en dag nævnte det - jeg havde selv haft tanken men endnu ikke handlet på den, men der var tiden moden. 

Efter hypnosen blev jeg igen nysgerrig på hvordan krop/sind hænger sammen samt hvordan der kan arbejdes aktivt med begge aspekter sammen. I psych-k bruges der kinesiologisk tests, som giver svar på dine spørgsmål fra din krop og underbevidsthed. 

Healing har altid fascineret mig. Min far viste mig hvordan han kunne fjerne smerter fra min mor - blot ved at lægge hånden på. Naturligvis ønskede jeg også at kunne dette - men jegopdagede, at healing er mange ting samt, at der er mange forskellige slags healing. Dybest set er vi alle healere - tænk på en mor der kysser sit barn på knæet - knæet der netop er blevet slået i fald. Det lindrer fordi det er ren kærlighed. Healing er meget forenklet at få dine batterier genopladet. Når batterierne er genopladet healer du bedre. 

Jeg havde altid drømt om at få en hest og mit ønske blev til virkelighed i 1998. Min første hest var også genstand for mange ideer der skulle prøves af mht. healing og kommunikation - han var en tålmodig sjæl! 

Han lærte mig at stole på min evne til at kommunikere med dyr, hvilket jeg har gjort bevidst lige siden. 

Dyrene er skønne - de er meget ærlige og ligefremme. De gør os opmærksom på problemer på den måde hvorpå vi bedst kan forstå dem. 


Jeg har taget kursus i varme/kølige sten hos Helle Dueholm, Den indre gård, København


Jeg har taget CST 1 hos Upledger Institute, Scandinavia, København
Jeg har taget Reiki Master Teacher hos Winnie Stubkjær Laursen, Glesborg

Jeg har taget master i NLP og hypnose på Hypnoseskolen. 

Jeg har ligeledes taget essensforvandling, familieopstilling I, hypnose krop og sind healing på Hypnoseskolen

Jeg har derudover også taget psych-k basic hos Brunhild Hofmann


Hvis du har nogen spørgsmål til mig, er du velkommen til at kontakte mig på sms på tlf.  60617474

Få den rette  behandling

Har du længe ledt efter alternative behandlinger? Så er du kommet til det rette sted. Udfyld formularen, og lad os se om jeg kan hjælpe dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i nedenstående formular og bliv opdateret på de seneste nyheder.

Åbningstider:

Mandag:

kl. 08:45-17:00

Tirsdag:

kl. 08:45-17:00

Onsdag:

kl. 08:45-17:00

Torsdag:

kl. 08:45-17:00

Fredag:

kl. 08:45-17:00

Lørdag:

Lukket​

Søndag:

Lukket​

Klinik Unicorn v/Arielle Askildsen
Balstrupvej 107C
4100 Ringsted